Olijfbomen

Olijfbomen zijn stijlvol en robuust en daarom een lust voor het oog. Met zijn karakteristieke stam en groene vruchten is de olijfboom ook in Nederland uitermate populair. Hoogendoorn Projectbeplanting werkt regelmatig met de Olea Europaea afkomstig uit de Mediterranee. Onze kwalitatief hoogwaardige bomen komen rechtstreeks uit Spanje.

Olijfbomen Olea Europaea

Olijfbomen voor buiten en binnen

Voor buiten en voor binnen hebben wij prachtige olijfbomen. De bomen waar wij mee werken zijn zeer winterhard en hebben een hoge ziektebestendigheid. Daardoor zijn onze bomen geschikt voor in het interieur van uw kantoor of voor op uw terras. De Olea Europaea kan in de volle grond geplant worden, maar doet het ook erg goed in een mooie plantenbak of -pot. Deze bomen zijn dan ook perfect voor uw kantoortuin, balkon, dakterras of bij de entree.

Groot en klein

Onze bomen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke formaten en vormen. Wilt u hierover professioneel advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting staan we altijd voor u klaar, om u te informeren, te adviseren en u geheel vrijblijvend te voorzien van een offerte op maat.