Groene wanden

Een groene wand is een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten. Onze groene wanden bestaan uit echte planten en geven een natuurlijke en levendige sfeer aan elke ruimte. Op de wand kunnen verschillende soorten planten worden bevestigd voor een speels of juist modern effect.

Groene wand

Verticale tuin

Een groene wand in kantoor brengt de voordelen van buiten zijn naar binnen. Levende planten aan de muur zijn geluiddempend, zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof. Mensen die in een groene ruimte werken ervaren minder stress, zijn minder vaak ziek en zijn productiever. Ook zijn planten in staat schadelijke stoffen op te nemen en af te breken. Hierdoor wordt langdurig binnen zijn prettiger.

Hoogendoorn Projectbeplanting zorgt ervoor dat uw groene wand lang mooi en groen blijft. Wij doen dit door middel van een speciaal onderhoudprogramma voor groene wanden.

De afwerking uw groene wand

Groene wanden worden standaard gemaakt met zijpanelen. Deze zijn leverbaar in elke gewenste kleur en kunnen, samen met een van onze adviseurs, worden afgestemd op uw interieur.

Is uw interieur nog in ontwikkeling? Dan kunt u er in een vroeg stadium voor kiezen de groene wand in een op maat gemaakt frame te laten plaatsen. In samenspraak met uw interieurbouwer kiezen wij hiervoor de beste en mooiste oplossing.

groene wand

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting staan we altijd voor u klaar, om u te informeren, te adviseren en u geheel vrijblijvend te voorzien van een offerte op maat.

Contact

Telefoonnummer: 030 – 6340010
E-mail: info@hoogendoornprojectbeplanting.nl