Groene wanden

Een groene wand is een ruimtebesparend en trendy alternatief voor kantoorplanten. Onze groene wanden bestaan uit echte planten en geven een natuurlijke en levendige sfeer aan elke ruimte. We kunnen de wand beplanten met diverse soorten planten, voor een speels of juist modern effect. Hoogendoorn Projectbeplanting is officiële dealer van het NextGen Living Wall systeem. Dit systeem is overal toepasbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Groene wand Utrecht

Plantenwand

Een plantenwand in kantoor brengt de voordelen van buiten zijn naar binnen. Levende planten aan de muur zijn geluiddempend, zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof. Mensen die in een groene ruimte werken ervaren minder stress, zijn minder vaak ziek en zijn productiever. Ook zijn planten in staat schadelijke stoffen op te nemen en af te breken. Hierdoor wordt langdurig binnen zijn prettiger.

Montage en Onderhoud

De Nextgen Living Wall is eenvoudig te monteren in vrijwel iedere ruimte. Hieronder is weergegeven hoe de wand is opgebouwd. Hoogendoorn Projectbeplanting zorgt er vervolgens voor dat uw groene wand lang mooi en groen blijft. Wij doen dit door middel van een speciaal onderhoudsprogramma voor groene wanden. De beplanting in de wand is voor 4 weken van water te voorzien. Bewatering kan handmatig of door middel van een irrigatiesysteem. Dit bepalen wij in samenspraak met de klant voorafgaand aan de montage.

De afwerking uw groene wand

Groene wanden worden standaard gemaakt met zijpanelen. Deze zijn leverbaar in elke gewenste kleur en kunnen, samen met een van onze adviseurs, worden afgestemd op uw interieur.

Is uw interieur nog in ontwikkeling? Dan kunt u er in een vroeg stadium voor kiezen de groene wand in een op maat gemaakt frame te laten plaatsen. Daarbij kan ook worden overwogen om een irrigatiesysteem te installeren.In samenspraak met uw interieurbouwer kiezen wij hiervoor de beste en mooiste oplossing. Wij denken graag met u mee.

groene wand

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting staan we altijd voor u klaar, om u te informeren, te adviseren en u geheel vrijblijvend te voorzien van een offerte op maat.

Contact

Telefoonnummer: 030 – 6340010
E-mail: info@hoogendoornprojectbeplanting.nl

Nextgen Living Wall Expert