Kantoorplanten in Rotterdam

Bent u op zoek naar interieurbeplanting in Rotterdam? Hoogendoorn Projectbeplanting is specialist in kantoorplanten in Rotterdam en omgeving.  

Advies over kantoorplanten

In elk interieur kan Hoogendoorn Projectbeplanting groen toevoegen. Wij brengen altijd een advies en offerte uit passend bij de inrichting en omstandigheden van de ruimte. Gaat u voor chique of trendy planten in kwalitatieve potten of kiest u voor een levende groene wand of mosschilderij? Onze adviseurs begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoud van planten op kantoor

Goed verzorgde planten zorgen voor een perfecte ambiance in uw kantoor. Met een lange levensduur en een mooie uitstraling als resultaat van professioneel onderhoud. Planten en onderhoud zijn daarom eigenlijk niet van elkaar te scheiden. Onze specialisten komen uw planten dan ook graag onderhouden.

De voordelen van onderhoud door Hoogendoorn Projectbeplanting
  • U weet precies hoeveel u per jaar aan onderhoud kwijt bent.
  • U kunt er zeker van zijn dat uw planten periodiek onderhouden worden.
  • Uw bedrijfsruimte met interieurbeplanting ziet er altijd representatief uit.
  • U kunt vertrouwen op geschoolde onderhoudsmedewerkers.
  • Uw planten verdrogen niet, verdrinken niet, maar krijgen precies waar ze behoefte aan hebben.
  • U hoeft uw kostbare personeel niet in te zetten om de planten water te geven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende soorten onderhoud of over de kosten? Lees dan hier meer of neem contact op met een van onze adviseurs.

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met planten

Planten dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit op kantoor met als gevolg een betere concentratie, lager ziekteverzuim, gereduceerd stressniveau. Daarnaast dragen planten op kantoor bij aan een prettige luchtvochtigheid en ze werken geluiddempend.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het perfect inpassen van deze top 10 luchtzuiverende planten. Ook in uw interieur.

Bent u op zoek naar kantoorplanten in Rotterdam?

Wij helpen u graag verder!

Kantoorplanten in Rotterdam

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting staan we altijd voor u klaar, om u te informeren, te adviseren en u geheel vrijblijvend te voorzien van een offerte op maat.

Nextgen Living Wall Expert