Mosschilderijen

Mos is een natuurproduct dat toepasbaar is in elk interieur. Zelfs op plaatsen waar geen daglicht komt. Moswanden en -schilderijen hebben een jarenlange levensduur, omdat het mos is geïmpregneerd met milieuvriendelijk glycerine dat er voor zorgt dat het mos soepel, stofafstotend en brandvertragend wordt. Mos in het interieur is op verschillende manieren toe te passen: mospanelen, mosschilderijen en mobiele moswanden. Wij gebruiken mos in verschillende soorten en kleuren. Onze moswanden zijn leverbaar in iedere gewenste vorm of afmeting.

Maak mos de eye-catcher van uw interieur

Rendiermos
‘Cladonia stellaris’ groeit in Noorwegen. Het mos wordt op een verantwoorde manier geoogst, er wordt geen schade toegebracht aan de natuur en het mos groeit weer terug aan. Het heeft een sponsachtige structuur en een hoge akoestische demping.

Rendiermos is leverbaar in de standaardkleuren Moss Green, Middle Green, Spring Green, Old Spring en Naturel. De gebruikte kleurstoffen zijn niet toxisch en zeer kleurvast.

Bolmos en Platmos
Bent u op zoek naar een wand met variatie? Dan kunt u kiezen voor een combinatie van Bolmos en Platmos.

De afwerking van uw moswand
Met de juiste lijst krijgt het mos de uitstraling die bij uw interieur past.

mosschilderijen

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting staan we altijd voor u klaar, om u te informeren, te adviseren en u geheel vrijblijvend te voorzien van een offerte op maat.

Contact

Telefoonnummer: 030 – 6340010
E-mail: info@hoogendoornprojectbeplanting.nl