Over ons

Hoogendoorn Projectbeplanting is in 1985 opgericht en is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van interieurbeplanting. Wij zijn gespecialiseerd in hydrocultuur en in overleg met u creëren wij een creatieve aankleding. We geloven daarbij in het harmonieus combineren van groen met de werkomgeving: niet dominant, maar een subtiele bijdrage aan de ambiance.

Sfeerbepalend groen
Planten zijn in een professionele omgeving erg belangrijk. Groen bepaalt de sfeer en draagt bij aan het imago van uw organisatie. Het maakt een interieur af. Elke ruimte stelt daarbij eigen eisen. Zo heeft een directiekamer een andere uitstraling nodig dan de entree en dat snappen wij als geen ander.

Interieurbeplanting
De projecten die wij realiseren bestaan uit het ontwerpen, leveren en onderhouden van interieurbeplanting en groene wanden voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en hotels. We onderhouden uw groen en geven daar zelfs garantie op. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een moderne, trendy of chique groenbeleving in elke professionele omgeving.

Wij bespreken graag uw ideeën, om zo samen tot een concreet voorstel te komen wat volledig aan uw groenwensen voldoet. Neem contact op met Jelle Hoogendoorn voor advies over hoe groen in uw interieur het beste tot zijn recht komt.

Waarom Hoogendoorn Projectbeplanting?

  • Ruim 30 jaar ervaring met interieurbeplanting op basis van hydrocultuur
  • Service en klanttevredenheid vinden wij zeer belangrijk
  • U krijgt bij ons altijd een voorstel op maat, in overleg met u
  • Door onze korte communicatielijnen spreekt u snel de juiste persoon
  • Wij werken uitsluitend met goed geschoolde medewerkers
  • Bij verzorging door onze vakmensen geven wij volledige vervangingsgarantie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting staan we altijd voor u klaar, om u te informeren, te adviseren en u geheel vrijblijvend te voorzien van een offerte op maat.

Wie zijn wij?

Hoogendoorn Projectbeplanting is een familiebedrijf dat uitsluitend werkt met gedreven vakmensen. Heeft u vragen, of wilt u een persoonlijk advies van Jelle of Jan? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Social media

jellehoogendoorn_re

Jelle Hoogendoorn

Eigenaar

06-46041274

janhoogendoorn_re

Jan Hoogendoorn

Oprichter

06-53414105